Carregador

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de la Fossa de Calp

Consultori La Fossa

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de la Fossa de Calp

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, Acompanyada per les regidores de Sanitat i Benestar social, Anabel Perles i Noelia Císcar, Respectivament; al costat de el Gerent de el Departament de Salut de Dénia -DSD-, Luis Carretero; el Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Joan Puig; la directora de Cures, Natalia Casado; el director d'Atenció Primària, Antonio Barceló; la coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Més Llull i la cap d'equip i coordinadora de la zona bàsica de Calp, Elia Ortuño y Noelia Mayans, Respectivament, han visitat aquest migdia el consultori d'estiu de Calp, situat en Avinguda Juan Carlos I, nº 3, de la Platja de la Fossa.

El punt assistencial va començar a atendre pacients el passat 4 de juny i continuarà fent-ho fins al 26 de setembre, de dilluns a dissabte entre les deu del matí i les sis de la tarda. Els dissabtes de 10: 00-15: 00 hores.

Aquest any es reprèn l'activitat assistencial a la platja de la Fossa, després de l'aturada de l'exercici anterior a causa de les restriccions provocades pel COVID-19. Al consultori, que va començar a prestar servei en l'estiu de 2009, treballen dos equips a torns formats per: metge, personal d'infermeria i de suport.

L'objectiu d'aquests punts assistencials addicionals és reforçar l'atenció sanitària en aquelles localitats de la Marina Alta amb major pressió assistencial durant els mesos centrals de l'estiu.