Carregador

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de la Fustera, Benissa

la Fustera

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de la Fustera, Benissa

Aquest mes de juliol ha començat a prestar assistència sanitària a peu de platja el consultori d'estiu de la Fustera, a Benissa. Membres de la corporació municipal i de el Departament de Salut de Dénia -DSD- han visitat aquest matí el punt assistencial estival.

Per part de l'DSD ha acudit el gerent, Luis Carretero; acompanyat per Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Joan Puig; la Coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Més iel Cap i Coordinadora de la Zona Bàsica de Salut, Óscar Morell y victòria Pi, Respectivament. Tots ells han estat rebuts per l'alcalde de la localitat Arturo Poquet i la regidora de Sanitat, Isabel Bou.

El punt assistencial romandrà obert fins al pròxim 31 d'agost, de dilluns a dissabte, en horari ininterromput, entre 11: 30-14: 30.

El consultori, situat l'Avinguda de la Marina, 307 -en la carretera que uneix Moraira amb Calp- està atès per un equip format per metge, personal d'infermeria i de suport. L'objectiu és reforçar l'atenció sanitària en aquelles localitats de la Marina Alta amb major pressió assistencial durant els mesos centrals de l'estiu.