Carregador

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de l'Arenal a Xàbia

Consultori Arenal

Visita a l'consultori d'estiu de la platja de l'Arenal a Xàbia

Aquesta setmana ha començat a prestar assistència sanitària a peu de platja el consultori d'estiu de l'Arenal a Xàbia. Membres de la corporació municipal i de el Departament de Salut de Dénia -DSD- han visitat aquest matí el punt assistencial estival.

Per part de l'DSD ha acudit el gerent, Luis Carretero; acompanyat per Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Joan Puig; la directora d'Infermeria, Natalia Casado i la Coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Més. També s'han estat presents la Cap i la Coordinadora de la Zona Bàsica de Salut, Maria José Mulet i Begonya Moral, respectivament

e. Tots ells han estat rebuts per l'alcalde de la localitat José Chulvi i la regidora de Sanitat, Rita Berruti.

El punt assistencial ha començat aquesta setmana a prestar servei i ho farà fins al proper 5 de setembre, en horari ininterromput; de dilluns a divendres, entre les entre les 10: 00-18.00. Els dissabtes de 10:00 a 15:00.

El consultori, situat en Avinguda de París nº 18, està atès per dos equips formats per metge, personal d'infermeria i de suport. L'objectiu és reforçar l'atenció sanitària en aquelles localitats de la Marina Alta amb major pressió assistencial durant els mesos centrals de l'estiu.