Carregador

Ribera obre un canal amb llistes de reproducció de música i un podcast de salut per ajudar al benestar dels pacients

dispositius electrònics

Ribera obre un canal amb llistes de reproducció de música i un podcast de salut per ajudar al benestar dels pacients

El grup sanitari Ribera obre un canal a Sportify, una de les plataformes amb contingut en àudio més potents, amb llistes de reproducció de música i podcast de salut especialment dissenyades per ajudar al benestar dels seus pacients. En el context del Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra aquest diumenge, i dins del projecte d'humanització de l'atenció sanitària, a l'àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), el grup Ribera ha inaugurat un perfil en aquesta xarxa social, amb llistes de distribució de música per a pacients que volen relaxar-se durant un tractament a l'hospital oa casa, fer esport o estan camí del centre sanitari per a una intervenció o prova diagnòstica.

 

Els experts asseguren que “la música és un remei per a qualsevol moment”. No en va, tractaments com la musicoteràpia s'han implantat a diversos hospitals del grup. L'objectiu del canal de Spotify és, sobretot, facilitar i amenitzar l'estada de pacients ingressats, d'aquells que han d'anar amb freqüència i durant moltes hores a tractaments com diàlisi o quimioteràpia, però també ajudar els que se senten estressats a la seva dia a dia, els costa agafar el son o els motiva la música per practicar hàbits saludables com fer exercici. La previsió és ampliar a poc a poc aquestes llistes de reproducció, de manera col·laborativa i amb la participació dels professionals, per cobrir les necessitats de tots els perfils de pacients: mares lactants, pares primerencs que busquen música per calmar els nadons, el moment postcirurgia o cançons infantils, entre d'altres.

 

A més, aquest diumenge s'estrena el primer podcast de “Un cafè a la teva salut”, que el grup sanitari publicarà en aquesta plataforma mensualment, per abordar en profunditat temes de benestar i salut, juntament amb professionals de Ribera i associacions de pacients, entre d'altres. El primer podcast està dedicat a la salut mental i s'hi parlarà sobre la que ja es coneix com “la pandèmia silenciosa”, alhora que psicòlegs i experts d'aquesta àrea a diferents hospitals del grup donaran consells i parlaran sobre teràpies com Ments, que han tingut una gran acollida per al tractament de problemes d'ansietat, estrès, gelosia o fins i tot, tristesa o fatiga pandèmica.

 

Amb aquesta nova eina de contingut en àudio, el grup sanitari Ribera vol apropar als ciutadans una proposta musical a través del seu perfil i les seves llistes de reproducció en aquesta xarxa social, que els ajudin a cada moment vital, a l'hospital o al seu casa, així com consells de salut i la veu i opinió de professionals, pacients i associacions al seu podcast, per conèixer de primera mà temes d'actualitat relacionats amb l'atenció sanitària i el benestar físic i emocional.

 

Per escoltar els podcast, els pacients només hauran de buscar “Un cafè a la teva salut grup sanitari Ribera” i per escoltar música “grup sanitari Ribera”.

 

 

taques