Carregador

programes Especials

Cirurgia Bariàtrica

Cirurgia Bariàtrica

Cirurgia Bariàtrica, Sense llistes d'espera i amb uns resultats excel·lents. Oferim dues tècniques mínimament invasives: el per passada i la gastrectomia vertical. Es realitzen a través de l'abdomen i mitjançant laparoscòpia, de manera que la recuperació postoperatòria és molt més ràpida.
Embolització de Hemorroides

Embolització de Hemorroides

L'embolització arterial rectal és una tècnica indolora que es realitza als quiròfans de intervencionisme Radiològic. Consisteix en embolitzar, de manera selectiva, les artèries rectals superiors per disminuir el hiperflujo sanguini en els coixinets hemorroidals.
hemodiàlisi

hemodiàlisi

Àmplia i lluminosa sala amb 21 llocs de diàlisi convencional y peritoneal. 5 torns per setmana. Acreditacions de qualitat. Televisió, tallers d'artteràpia i gimnàstica psicocreativa. Disponible també per pacients desplaçats.
Hèrnies amb endoscòpia

Hèrnies amb endoscòpia

La cirurgia endoscòpica de columna és tècnica senzilla que es pot realitzar en tots els casos d'hèrnies discals a la zona lumbar. Accés a canal lumbar, mitjançant procediments mínimament invasius, amb una càmera o endoscòpia per a la qual només es requereix una incisió de 18 mil·límetres.
Donar a llum a l'Hospital de Dénia

Donar a llum a l'Hospital de Dénia

Sales de dilatació individuals, Amb bany propi. Foment la cultura de l' part natural i la lactància materna. Habitacions individuals en hospitalització. Atenció a l' embaràs i puerperi des de la Xarxa d'Atenció Primària.