Carregador

hèrnies discals

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia -COT- de l' Hospital de Dénia ha incorporat a la seva cartera de serveis la Cirurgia Endoscòpica de Columna per al tractament de les hèrnies discals lumbars i les estenosis foraminales.

 

Es tracta d'una senzilla tècnica, Que es pot realitzar en tots els casos d'hèrnies discals a la zona lumbar. Consisteix en un accés a canal lumbar, mitjançant procediments mínimament invasius, amb una càmera o endoscòpia per a la qual només es requereix una incisió de 18 mil·límetres.

 

Segons el Doctor José Francisco Lizón, responsable de la Unitat de Raquis de el Servei de COT, "la Cirurgia Endoscòpica de Columna està indicada per a tot tipus d'hèrnies lumbars, que normalment són el 95% de les que necessiten tractament ".

 

A més, la major part d'aquest tipus d'intervencions mínimament invasives ho són de Cirurgia Major Ambulatòria -CMA-, que no requereixen d'ingrés hospitalari. El Dr Lizón subratlla l'avantatge de la Cirurgia Endoscòpica de Columna, "ja que la Recuperació del pacient i la seva incorporació a la vida normal és molt més ràpida".

L'Hospital de Dénia és precursor en la Comunitat Valenciana a oferir la nova tècnica. L'objectiu de la seva Unitat del Raquis és convertir la cirurgia endoscòpica de Columna al tractament estàndard de les hèrnies discals lumbars.

 

Tens dubtes?
Contacta amb nosaltres

Programes Especials Contacte Hèrnies discals
He llegit i accepto la Política de privacitat i condicions d'ús i declaro ser major de 16 anys.

Informació sobre el tractament de dades: Responsable del tractament: Marina Salud, SAU, amb domicili a Partida Beniadlà, s/n, Dénia (03700) Alacant. - Delegat de protecció de dades: proteccion.datos@marinasalud.es - Finalitat: atendre la vostra sol·licitud de contacte, així com qualsevol altra petició i informació que ens sol·licite relativa als nostres serveis. Drets: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat.

Més info: Consulteu la política de protecció de dades de Marina Salud, SAU a Política de privacitat i condicions.

Vull rebre notificacions de Marina Salud i informació d'utilitat per a la cura de la meva salut i benestar.