Carregador

embolització hemorroides

Els resultats són excel·lents, sense sagnat ni complicacions postquirúrgiques

 

 

 

L'embolització arterial rectal és una tècnica mínimament invasiva i indolora que es realitza als quiròfans de intervencionisme Radiològic. Consisteix en embolitzar, de manera selectiva, les artèries rectals superiors per disminuir el hiperflujo sanguini en els coixinets hemorroidals.

 

La tècnica coneguda com "Emborrhoid"Es realitza de forma endovascular, Mitjançant punció de l'artèria femoral. Per aquesta última s'accedeix a les branques distals de l'artèria rectal superior, les quals es embolizan amb espirals metàl·liques trucades bobines, El que provoca la interrupció de l'aportació sanguínia i, conseqüentment, el cessament del sagnat hemorroïdal.

 

Avantatges

El principal avantatge és que evita la manipulació i el traumatisme anorectal, ja que no necessita d'incisió quirúrgica. D'aquesta forma s'aconsegueix reduir sensiblement les complicacions associades a la cirurgia (sagnat, cures diàries, etc.). A més és menys dolorosa que la cirurgia tradicional i presenta menys convalescència, amb possibilitat de fer vida normal a l'endemà de la prova.

 

 Dos anys d'experiència amb resultats excel·lents

L'Hospital de Dénia realitza aquest procediment des de fa més de 2 anys, En estreta col·laboració entre els serveis de Cirurgia i Radiodiagnòstic. Per al Cap de Servei de Cirurgia, El Dr Juan José Arroyo"Els resultats són excel·lents i sense complicacions majors. No obstant això, matisa Arroyo, la indicació principal d'aquesta tècnica són pacients amb hemorroides internes sagnants grau II-III, que presenten risc per a la cirurgia convencional ".

 

hemorroides

 

Una malaltia que afecta el 50% de la població major de 50 anys

 

La paraula hemorroides, que etimològicament vol dir "Flux de sang", descriu una de les patologies proctológicas més freqüents. S'ha observat una prevalença màxima entre els 45-60 anys, amb un pic del 50% en majors de 50 anys i una distribució similar per sexes.

 

La seva classificació es fa en base a la seva presentació (externes i internes) i, en el cas de les internes, en 4 graus segons la seva gravetat i comportament. Les hemorroides estan compostes per un teixit connectiu associat a múscul llis i una xarxa arteriovenosa, formant coixinets, estant la seva funció relacionada amb la amb la discriminació sensitiva del material fecal i la continència.

 

Factors com el restrenyiment, el gran esforç defecatori, l'embaràs o el part, Poden provocar la debilitat en l'ancoratge d'aquestes estructures i el seu descens progressiu (prolapse), ocasionant símptomes que van des de l'hemorràgia indolora fins a la trombosi amb necrosi, passant per la pruïja i la secreció mucosa.

 

Segons el El Dr Abel Gregori, Especialista en Diagnòstic per la Imatge, "en aquest procés, és fonamental la valoració prèvia per part de l'cirurgià, Amb analítica recent i anoscopia, per establir les indicacions correctes del procediment i els controls successius. Els resultats obtinguts fins a la data s'orienten a que Emborrhoid és una excel·lent alternativa, segura i amb alt percentatge d'èxit clínic per a aquest tipus de pacients ".

Tens dubtes?
Contacta amb nosaltres

Programes Especials Contacte Embolització hemorroides
He llegit i accepto la Política de privacitat i condicions d'ús i declaro ser major de 16 anys.
Vull rebre notificacions de Marina Salud i informació d'utilitat per a la cura de la meva salut i benestar.