Carregador

Pacients i professionals de l'Hospital de Dénia connectats per un fil vermell

Pacients i professionals de l'Hospital de Dénia connectats per un fil vermell

 

 “Explica la llegenda que un fil vermell connecta tots aquells que estan destinats a trobar-se, sense importar el temps, el lloc o les circumstàncies. Aquest fil vermell mai no es trenca; és fort, és llum, és guia i és ple d'amor i de desitjos de bona voluntat”.

Alícia Costa, terapeuta psicoexpressiva de l'Hospital de Dénia.

 

 

 

El  Hospital de Dénia, A través del projecte cuidArt, llança per segon any consecutiu, una proposta a pacients, veïns i professionals sanitaris de la Marina Alta per decorar l'arbre de Nadal.

En aquesta ocasió el gran arbre de Nadal, que presideix el vestíbul del centre sanitari, s'ha engalanat amb estrelles que, unides per un fil vermell, recullen els desitjos de pacients i professionals del Departament de Salut de Dénia -DSD-.

Al projecte, comissariat per Alicia Costa, es poden continuar unint estels i desitjos al llarg d'aquestes festes nadalenques. Per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar, es poden descarregar la plantilla de les estrelles a la nostra pàgina web marinasalud.es ia les nostres xarxes socials.

L'anvers es pot pintar o fer un dibuix i pel revers escriure un desig. Ens podeu fer arribar les vostres estrelles/desitjos retallades/us al departament de comunicació de l'hospital -Partida de Beniadlà s/n- Dénia, o per email a comunicacion@marinasalud.es.

 

 

 

arbre nadal

 

 

 

Reflectim passat, projectem futur: cuidArt, una prescripció creativa

Al costat del gran arbre de Nadal, l'Hospital inaugura anualment una exposició que recull, de manera creativa, els resultats plàstics de les sessions de Teràpia Psicocreativa impartides a diferents unitats del DSD per Alicia Costa.

En aquestes sessions el participant aconsegueix plasmar de forma artística diferents emocions, aconsegueix un diàleg humà i proper amb ell mateix i amb la terapeuta. A més, aquest context permet crear un ambient cuidat i afable, ple d'expressivitat i de connexió, ajudat per la música.

Els serveis i unitats on es fan les sessions actualment són Hemodiàlisi, Psiquiatria, Salut Mental Infantil i Adolescent, Hospital de dia Oncològic, Pediatria i el centre de dia de l'Associació de familiars de pacients d'Alzheimer (AFA Teulada-Moraira).

 

 

expo nadal

 

 

Admissió, la millor decoració nadalenca

El Departament d´Admissió de l´Hospital de Dénia ha estat el guanyador del concurs de decoració nadalenca, organitzat aquest any per als professionals del DSD.

L'objectiu de l'esdeveniment és posar en valor, la creativitat, l'originalitat, el talent esforç que posen els professionals en la decoració nadalenca del seu entorn laboral més proper, de cara a les properes festes de Nadal.

El Departament d'Admissió -mostrador de Consultes Externes- ha estat el flamant guanyador amb una sèrie de decoracions realitzades en papiroflèxia amb cartolines grogues, vermelles i verdes; obra del nostre company Francisco Martí Diego.

 

 

decoració nadalenca