Carregador

Obsequis per als menors després, la prova de la PCR a Dénia i Xàbia

Obsequis per als menors després, la prova de la PCR a Dénia i Xàbia

Les agrupacions locals de la Creu Roja a Dénia i Xàbia han lliurat avui als responsables dels centres de salut, en les esmentades localitats, una sèrie d'obsequis destinats als menors que acudeixin a aquests punts d'atenció sanitària per sotmetre a una prova PCR .

En aquest sentit, el Cap de Pediatria de l'Departartamento de Salut de Dénia -DSD-, Dr. Josep Mut, agraeix a la població l'esforç "per la molèstia que suposa la pràctica de la prova, especialment en els menors d'entre 3-6 anys ". No obstant això, recorda la importància de la mesura, ja que es tracta de la població no vacunada i, especialment, la franja de menor edat tampoc té l'obligació de portar mascareta en els centres docents.

En l'acte de lliurament de Dénia han estat presents el president i vice-president de la Junta Local de Creu Roja, Eduardo de la Bruna i Joan Maria Zabalza, respectivament; la directora d'Infermeria de l'DSD, Natalia Casado; el Cap de Pediatria de el Departament de Salut de Dénia -DSD-, Josep Mut i la Supervisora ​​de la planta de Pediatria de l'Hospital de Dénia, Naiara Carrillo.

Per la seva banda a Xàbia la responsable de Socors i Emergències de Creu Roja, Vicenta Font, ha estat l'encarregada de lliurar els obsequis a la Cap de la Zona Bàsica, María José Mulet i a l'equip de Pediatria.