Carregador

La nova App de Marina Salud per gestionar les cites

La nova App de Marina Salud per gestionar les cites

Hem habilitat una aplicació informàtica que permet als usuaris consultar les seves cites des de qualsevol dispositiu mòbil.

La nova App, anomenada Taulell Virtual MS, ofereix la possibilitat de visualitzar les cites i proves pendents amb l'especialista. Així mateix, l'aplicació envia una notificació el dia d'abans de la cita amb l'hora i el lloc per recordar-li a l'usuari els detalls de la visita amb l'especialista. En cas que es reprogrami o cancel·li la cita, l'usuari també rebrà un avís al mòbil, tot i que l'app estigui tancada.

A més, l'aplicació presta la funcionalitat de contactar de forma directa amb un operador a través d'Telegram, ChatWeb o Whatsapp per resoldre dubtes relacionats amb els processos administratius o gestionar cites.

L'objectiu és que les persones puguin consultar, en qualsevol moment, les seves cites pendents, facilitar l'accés, agilitzar els tràmits i proporcionar un contacte directe i de qualitat amb el departament de gestió de l'pacient de el Departament de Salut de Dénia mitjançant els diferents canals disponibles .

Instruccions:

Per poder realitzar les gestions, els usuaris han de baixar-se l'App des de l'Apple Store o des del Play Store, en funció de sistema operatiu del seu dispositiu mòbil.

Un cop descarregada l'aplicació, deuen registrar-se mitjançant el seu número SIP i data de naixement. A continuació, rebran un codi al seu mòbil amb la contrasenya que han d'introduir i finalment el sistema els demanarà una contrasenya nova.