Carregador

La Farmàcia de l'Hospital de Dénia, premiada al Congrés Nacional d'Administratius de la Salut

farmàcia

La Farmàcia de l'Hospital de Dénia, premiada al Congrés Nacional d'Administratius de la Salut

L'equip de Farmàcia del Hospital de Dénia ha estat premiat a les XIV Jornades nacionals, que organitza l'Associació d'Administratius de la Salut, celebrades recentment a Toledo. 

 

El treball presentat per l'Administrativa Henriett Koszecz; el cap del Servei de Farmàcia, Dr. Jaime Poquet; i el farmacèutic adjunt, Alberto Martí, ha rebut el segon premi a la categoria de pòster. A la trobada, en què han participat 160 professionals administratius de la salut, es van presentar un total de 59 comunicacions orals i pòsters.

 

Sota el títol "Evolució de la gestió de medicaments estrangers al Departament de Salut de Dénia” l'equip ofereix una anàlisi, entre el 2016-2021, de les medicacions no disponibles a Espanya i que s'han hagut de sol·licitar a altres països, a través de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris –AEMPS-.

 

A l'últim quinquenni l'Hospital de Dénia ha realitzat gairebé 1.500 sol·licituds de medicaments estrangers. Els més sol·licitats són la Liotironina sòdica (8.15%), Propiltiouracilo (6.33%) i Dapsona (5.52%). La major part de la dispensació es fa mitjançant la Unitat Farmacèutica de Pacients Externs, seguida de l'estoc hospitalari i l'Atenció Primària.