Carregador

làser verd

Recuperació més ràpida

Cirurgia mínimament invasiva

sense esperes

resultats excel·lents

El Servei d'Urologia de l'Hospital Marina Salud de Dénia disposa de l' làser verd en el tractament de la hipertròfia prostàtica benigna. Es tracta d'una tècnicamínimament invasiva, Que permet una recuperació més ràpida després de la intervenció que la cirurgia convencional.

 

 

l'Hospital Marina Salud es un dels pocs centres comarcals de la Xarxa Sanitària Pública Valenciana a oferir aquest nou procediment.

 

 

La tècnica es podrà aplicar sempre que es compleixi uns criteris, entre ells és important valorar la mida de la pròstata. Aquest procediment no és aplicable en casos de pròstates grans.

 

 

làser verd

 

La cirurgia consisteix en la introducció de l'làser verd, A través de la uretra per arribar fins a la pròstata i reduir-la mitjançant un procés de vaporització. La nova tècnica pot utilitzar-se en un 90% dels casos dels pacients amb aquesta patologia.

 

 

 

 

En la majoria dels casos el pacient és donat d'alta a l'endemà de la intervenció.

Els efectes secundaris són mínims, El més comú és la síndrome irritatiu miccional, que es tracta amb antiinflamatoris i es corregeix en un breu termini de temps.

Té menys probabilitat de sagnat i per tant la recuperació és més ràpida.

En el termini d'un mes, el pacient torna a ser valorat per urologia per determinar l'alta definitiva de l'pacient després de la seva bona evolució.

 

 

Tens dubtes?

Contacta amb nosaltres

Programes Especials Contacte Laser-verde
He llegit i accepto la Política de privacitat i condicions d'ús i declaro ser major de 16 anys.

Informació sobre el tractament de dades: Responsable del tractament: Marina Salud, SAU, amb domicili a Partida Beniadlà, s/n, Dénia (03700) Alacant. - Delegat de protecció de dades: proteccion.datos@marinasalud.es - Finalitat: atendre la vostra sol·licitud de contacte, així com qualsevol altra petició i informació que ens sol·licite relativa als nostres serveis. Drets: accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat.

Més info: Consulteu la política de protecció de dades de Marina Salud, SAU a Política de privacitat i condicions.

Vull rebre notificacions de Marina Salud i informació d'utilitat per a la cura de la meva salut i benestar.