Carregador

L'Hospital de Dénia reactiva el programa "Estem amb tu", un suport emocional per a professionals, pacients i els seus familiars

L'Hospital de Dénia reactiva el programa "Estem amb tu", un suport emocional per a professionals, pacients i els seus familiars

L'Hospital de Dénia ha reactivat el programa "Estem amb tu" amb l'objectiu d'oferir suport emocional als professionals sanitaris, pacients ingressats i familiars, que ho necessitin.

"Estem amb tu", liderat pel projecte cuidArt de l'Hospital de Dénia, ofereix diferents tipus de suport emocional, segons les necessitats de cada pacient. Atès per la psicoterapeuta, Alicia Costa, centra la seva atenció en tres serveis: la Unitat de Salut Mental, els tallers de teràpia psicocreativa i musicoteràpia, i el projecte #NingunaMayorSolo de DKV Seguros.

"Estem amb tu", que es va posar en marxa el passat mes de març durant el confinament pel COVID-19, es reprèn ara, després de les noves mesures d'acompanyament, derivades de el Pla de Contingència Sanitària vigent a la Marina Alta. Recordem que l'acompanyament a pacients ingressats només està permès en el cas d'ingrés Obstètric i de menors o persones dependents.

L'Hospital de Dénia té també a disposició dels pacients hospitalitzats dispositius telemàtics perquè puguin comunicar-se amb els seus familiars i cercles pròxims. Qualsevol pacient que requereixi d'algun d'aquests serveis pot demanar a través de la Infermeria, a la planta d'hospitalització.