Carregador

L'Hospital de Dénia posa en marxa una formació de Cures Intensives per a personal d'infermeria no intensivistes

aprendre

L'Hospital de Dénia posa en marxa una formació de Cures Intensives per a personal d'infermeria no intensivistes

 

 

L'UCI de l' Hospital de Dénia s'ha adherit a el programa C19_SPACE. Una iniciativa de la Unió Europea i la Societat Europea de Cures Intensives -ESCIM- que té com a objectiu la formació teòrica online de personal d'infermeria no intensivistes.

El programa ofereix als professionals d'infermeria d'altres àrees els coneixements bàsics per al reconeixement i el maneig terapèutic de l'pacient greu. La formació, a més, es reforçarà amb sessions pràctiques tutoritzades que s'impartiran a l'UCI de l'Hospital de Dénia.

Es tracta d'una iniciativa de la Direcció de Cures i Serveis de el Departament de Salut de Dénia -DSD- que aposta per la formació com a instrument per afegir valor a l'Organització.

Així mateix, en aquesta línia formativa, s'han programat sessions clíniques per al maneig bàsic dels ventiladors mecànics de l'UCI, dirigides als professionals d'Infermeria de el Bloc Quirúrgic.

Aquestes activitats tenen com a objectiu millorar la seguretat de l'pacient i la qualitat en l'atenció sanitària de la Marina Alta. Així com potenciar els procediments formatius "ensenyament-aprenentatge" entre els professionals de el Departament de Salut de Dénia.