Carregador

L´Hospital de Dénia organitza una Jornada de Portes obertes per a residents

ME

L´Hospital de Dénia organitza una Jornada de Portes obertes per a residents

El Hospital de Dénia celebra dimecres, 6 d'abril, una Jornada de Portes Obertes per a residents de Medicina, MIR i d'Infermeria, EIR.

L'objectiu és que els futurs residents coneguin de primera mà el programa transversal que el Departament de Salut de Dénia –DSD- té preparat per a ells. El pla de MIR i EIR de Dénia ofereix un coneixement global de l'entorn sanitari, que inclou tant l'atenció primària com les diferents especialitats hospitalàries. Els residents també atendran sessions clíniques multidisciplinàries, participaran en assaigs clínics, investigacions i aniran a congressos relacionats amb cada especialitat.

L'accés i el coneixement de la Història Clínica Electrònica, HCE, és un dels valors d'aquest centre sanitari, ja que ha estat distingit amb l'HIMSS Davies Award, cosa que el situa a l'avantguarda mundial en aquesta matèria.

El DSD ofereix aquest any 14 places de MIR i 4 d'EIR. Els metges podran formar-se a Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia, Medicina Interna, Medicina Familiar i Comunitària i Anestèsia i Reanimació. Pel que fa a les places per a infermeria les especialitats disponibles són a Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i Medicina Familiar i Comunitària.

La jornada, que tindrà lloc al Saló d'Actes del centre sanitari, arrencarà amb la benvinguda del Director Assistencial del DSD, Pedro Clemente; la Directora de Cures, Natalia Casado; el Comissionat del DSD, Juan Puig; el director de l'Àrea de Formació, Jaime Poquet; la Cap d'Estudis, Mª Carmen Estruch i la Coordinadora de Formació, Isabel Erades. A continuació es farà una visita guiada per l'hospital i els candidats tindran l'oportunitat d'entrevistar-se amb els tutors-residents de cada especialitat.