Carregador

L'Hospital de Dénia habilita dispositius electrònics per millorar l'estada dels seus pacients

dispositius electrònics

L'Hospital de Dénia habilita dispositius electrònics per millorar l'estada dels seus pacients

L'Hospital de Dénia ha habilitat diversos dispositius electrònics perquè els pacients que acudeixen diàriament als serveis d'hemodiàlisi i hospital de dia puguin disposar-ne per al seu ús recreatiu. També s'han posat a disposició auriculars de un sol ús per no molestar la resta de pacients.

Els dispositius, connectats a la xarxa Marina Salud, Han estat configurats perquè els usuaris puguin usar-los de manera senzilla i intuïtiva. Es tracta d'una modalitat de desplegament de tipus «quiosc» on només s'ofereixen les aplicacions mínimes necessàries, com són: canals informatius i audiovisuals, revistes i música.

Gràcies a aquesta iniciativa, els pacients hemodialitzats i oncològics, que no disposen d'altres dispositius mòbils, poden mantenir entretinguts durant el temps que dura el seu tractament. Aquest tipus d'activitats els ajuda, a més, a portar millor el seu procés de malaltia.

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia d'humanització i s'ha fet possible gràcies a la col·laboració de diverses associacions de la Marina Alta. La directora de Cures i Serveis, Natalia Casado, agraeix la generositat de les associacions i empreses de la comarca: "Gràcies a gestos com aquest, hem pogut posar en marxa innombrables iniciatives d'humanització que busquen millorar l'estada de l'pacient a l'Hospital."