Carregador

L'Hospital de Dénia, el millor d'Espanya en l'Àrea Musculo Esquelètic

top 20

L'Hospital de Dénia, el millor d'Espanya en l'Àrea Musculo Esquelètic

 

El Hospital de Dénia ha rebut, per segon any, el prestigiós Premi TOP 20 en la categoria de "Àrea Musculo Esquelètic" i ha quedat finalista en la categoria "Gestió Hospitalària Global" i en el "Àrea de la Dona".

Aquest any els guardons, organitzats per la companyia de tecnologies d'informació de salut i recerca clínica, IQVIA, S'han lliurat de manera virtual.

En aquesta edició han participat un total de 151 hospitals, Procedents de 14 comunitats autònomes i, en 10 d'elles, hi ha hagut centres nominats: Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Catalunya, Illes Balears, Illes Canàries, la Rioja, Madrid, Múrcia i València

En total han estat guardonat 38 hospitals procedents de 6 comunitats autònomes.

En aquesta edició per al Àrea Musculo Esquelètic la consultora ha centrat la seva anàlisi en els processos més prevalents com: la fractura de maluc, la pròtesi de genoll, la cirurgia d'esquena i la pròtesi de maluc en pacients amb artrosi. segons la Dra. Franco, Cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia: "Les nostres dades són excel·lents per als quatre processos, especialment per al procés de pròtesis de maluc en el qual ens situem en posició de referència respecte a altres hospitals de característiques similars."

Per a la Dra. Franco aquest premi és un reconeixement a l'esforç diari de metges, infermers, fisioterapeutes, zeladors i auxiliars que dia a dia treballen de manera conjunta perquè els pacients siguin intervinguts de forma eficient i segura. En aquesta línia la Dra. Franco afegeix: "Agraïm un reconeixement d'aquestes característiques que s'avalua de forma objectiva indicadors de qualitat, funcionament i eficiència dels procediments més habituals en l'àrea de múscul esquelètic"

 

Les claus de l'TOP 20 en l'Àrea Musculo Esquelètic:

  • treball multidisciplinar
  • Baixa estada mitjana: Evita malalties complicacions derivades de les hospitalitzacions prolongades
  • Escola de pacients. Pacient informat i col·laborador per a la seva recuperació
  • Pre-anestèsia, que aconsegueix la preparació adequada de l'pacient per evitar transfusions i possibles complicacions postquirúrgiques
  • rehabilitació precoç
  • geriatria primerenca

 

 

Tècniques

  • Tècniques mínimament invasives com l'endoscòpia en cirurgia de columna
  • Cirurgia de pròtesi de genoll navegada
  • Estalvi de sang -minimización de les transfusions
  • Programes de ràpida recuperació i control de dolor

 

TOP 20

El Programa Hospitals TOP 20 té com a objectiu identificar els patrons de bona pràctica, així com reconèixer la tasca d'aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d'avaluació. Es caracteritza per una participació voluntària, anònima i gratuïta, Basada exclusivament en dades objectives dels hospitals que es presenten.