Carregador

L'Hospital de Dénia acull una ponència sobre via aèria difícil 

via aèria

L'Hospital de Dénia acull una ponència sobre via aèria difícil 

El Hospital de Dénia acull la ponència del professor Peter Biro, anestesista, expert internacional en el maneig de la via aèria difícil i professor de la Universitat de Zuric.  

 

L'objectiu d'aquesta trobada, a què han assistit més de mig centenar de professionals sanitaris, ha estat compartir els últims avenços en intel·ligència artificial i robòtica aplicada a la intubació traqueal.

 

 

La presentació del Professor Biro ha anat a càrrec de la Dra. Francisca Llobell, directora del Grup CEDIVA (Centre de Formació Continuada a Maneig de la VAD) i facultatiu especialista en anestesiòloga i reanimació de l'Hospital de Dénia.

 

Professor Peter Biro

El Prof. Biro és un expert internacionalment conegut en el maneig de la via aèria difícil, fundador i antic membre directiu de l'EAMS (European Airway Management Society).

Ha iniciat i col·laborat en els ambiciosos projectes de l'empresa emergent aiEndoscopic Ltd. El seu equip d'enginyers desenvolupa tecnologies que combinen la intel·ligència artificial i l'assistència robòtica amb la capacitat de reconèixer les característiques anatòmiques de la via aèria superior i de col·locar automàticament el tub traqueal en la posició correcta. La seva última creació és IntuBot, el primer prototip del qual està previst que se sotmeti a les primeres proves de laboratori en un futur proper.