Carregador

L'Hospital de Dénia acull "ODS. Mirades des de la Il·lustració "

Expo ODS

L'Hospital de Dénia acull "ODS. Mirades des de la Il·lustració "

 

 

la Sala cuidArt del Hospital de Dénia acull, fins al proper 15 de desembre, l'exposició "ODS Mirades des de la Il·lustració", dels Fundació Mainel i el Màster en Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València.

La mostra, formada per 17 serigrafies i 2 cartells, té com a objectiu sensibilitzar sobre els diferents elements que componen l'Agenda 2030 per tal d'enfortir la participació ciutadana en la consecució dels ODS -Objectius de Desenvolupament Sostenible-.

L'exposició va néixer com a part d'un projecte més ampli anomenat "Drets Humans i Objectius de Desenvolupament Sostenible", finançat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

L'Hospital de Dénia acull aquesta mostra, fruit de l'estreta col·laboració amb la Fundació Mainel i el compromís d'ambdues institucions amb la sostenibilitat de la planeta, en sentit ampli, tal com la recull les Nacions Unides -ONU-, a través dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible. Per l'ONU aquests objectius constitueixen un pla d'acció mundial per assegurar la pau, protegir el planeta i aconseguir la prosperitat per a tothom, sense distinció.

El programa cuidArt de l'Hospital de Dénia compta amb la col·laboració de DKV Seguros a través del programa DKV Artèria és una iniciativa que pretén, a través d'l'art, fomentar la creació artística, com una via de comunicació i expressió, un motor de salut i una forma de potenciar el ple desenvolupament personal.