Carregador

L'Hospital de Dénia acull la XXV exposició del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta

L'Hospital de Dénia acull la XXV exposició del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta

la sala cuidArt del Hospital de Dénia acull des d'aquesta setmana, i fins al proper 31 de març, la XXV exposició del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta, organitzat pel Grup Nodrissa.

La mostra, formada per 103 imatges, exposa els 17 premis d?aquesta edició, juntament amb una selecció de les fotografies presentades a concurs. El guardó a la millor fotografia 2021, patrocinat pel Departament de Salut de Dénia, va recaure a Silvia Pérez Juárez. A la imatge una dona alleta un nadó mentre abraça un nen de poca edat.

L'objectiu del Concurs fotogràfic de Lactància Materna Marina Alta no és només donar difusió a l'art d'alletar, sinó també aconseguir la seva normalització a la nostra societat.

A més del concurs de fotografia, l'Hospital de Dénia també col·labora amb el Grup Nodrissa en una iniciativa de voluntariat perquè un grup de mares expertes ofereixin les principals claus perquè la lactància materna sigui un èxit entre les dones primerenques que donen a llum centre sanitari denier.

“En la distància tan curta en què una nena o un nen mira la seva mare mentre pren pit, es desenvolupa un dels fenòmens bioculturals més importants i màgics de la humanitat: la lactància materna i cal que es transmeti de generació en generació” .

Grup Nodrissa

Grup Nodrissa treballa a la Marina Alta informant les famílies dels beneficis de la lactància materna, garantint que les mares que decideixen alletar els seus fills i filles no trobin cap impediment, i ajudant-les durant els primers anys de criança.