Carregador

L'Hospital de Dénia acull l'exposició fotogràfica de Lactància Materna

lactància Materna

L'Hospital de Dénia acull l'exposició fotogràfica de Lactància Materna

L'exposició fotogràfica de Lactància Materna organitzada pel Grup Nodrissa s'exhibeix a la Sala cuidArt del Hospital de Dénia des d'aquest mes de març fins a mitjans d'abril.

Es tracta d'una mostra de les fotografies premiades i una selecció de les millors imatges recollides en la XXIV Edició de el Concurs Fotogràfic "Lactància Materna Marina Alta", que va tenir lloc durant elprimer semestre del 2020.

Aquest Concurs té com a finalitat normalitzar la lactància materna en la nostra societat mitjançant fotografies de mares alletant en situacions quotidianes. La lactància materna és un procés biològic però també cultural i necessita ser transmès de generació en generació.

El Departament de Salut de Dénia la cultura de la lactància materna està implantada en tots els estaments: des de la Primària, amb l'atenció a l'embaràs, fins a les formacions de criança, passant per l'ajuda que dispensen comadrones i infermeres en els sales de parts i durant l'hospitalització després del part.

El Grup Nodrissa és una associació sense ànim de lucre que treballa informant a les famílies dels beneficis de la lactància materna, garantint que les mares que decideixen alletar els seus fills i filles no trobin cap impediment, i ajudant-les durant els primers anys de criança.