Carregador

L'Arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia s'omple de desitjos de pacients

L'Arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia s'omple de desitjos de pacients

El  Hospital de Dénia, A través del projecte cuidArt, llança, per segon any, una proposta a pacients, veïns i professionals sanitaris de la Marina Alta per decorar l'arbre de Nadal.

Aquest any l'arbre es tornarà a decorar gràcies als usuaris, aquesta vegada amb estrelles que recullen els desitjos dels pacients de l'Hospital de Dénia i que han participat a la seva elaboració. Al projecte es poden sumar totes les persones que ho desitgin: professionals del Departament de Salut de Dénia i els seus familiars; alumnes de centres educatius o qualsevol veí o associació de la Marina Alta que hi vulgui participar.

La iniciativa, que connectarà les estrelles mitjançant una cinta vermella que cobrirà l'arbre de Nadal, pretén evocar la Llegenda del Fil vermell“Explica la llegenda que un fil vermell connecta a aquells que estan destinats a trobar-se sense importar el temps el lloc o les circumstàncies, aquest fil vermell mai no es trenca, és fort, és llum, és guia i està ple d'AMOR i de desitjos de bona voluntat”, diu la comissària de la proposta, Alícia Costa, terapeuta psicocreativa del projecte cuidArt de l'Hospital de Dénia.

Tothom que ens vulgui fer arribar les seves estrelles pot dibuixar-les per una banda i pel revers escriure'n el desig. La plantilla tipus està disponible a la nostra lloc web i xarxes socials. Ens la podeu enviar amb el vostre desig, retallada i acolorida al Departament de Comunicació de l'Hospital de Dénia –Partida de Beniadlà s/n- o bé fer-nos-la arribar per email a comunicacion@marinasalud.es, abans de dijous, 9 de desembre.