Carregador

L?anatomopatòleg de l?Hospital de Dénia, Juan Laforga, entre els primers del món en resolució de casos

anatomia patologica

L?anatomopatòleg de l?Hospital de Dénia, Juan Laforga, entre els primers del món en resolució de casos

L'anatomopatòleg de l'Hospital de Dénia, -Grup Ribera- el Dr. Juan Laforga, ha quedat entre els tres primers finalistes del món en la resolució de 81 casos complexos de neoplàsies presentades al “XI Arkadi M. Rywlin Slide Seminar Symposium”, celebrat recentment a Porto.

 

A la trobada, organitzada per Saul Suster, Wisconsin, Milwaukee i Manuel Sobrinho Simoes, de l'Hospital Universitari Sao Joao, Porto; van assistir més de 150 anatomopatòlegs de tot el món. El simposi va comptar amb ponents patòlegs especialistes de prestigiosos centres especialitzats en càncer, com el Dr. Elvio Silva i Anais Malpica, de l'MD Anderson Cancer Center de Houston –Texas-.

 

Durant el congrés, que es va desenvolupar al llarg de tres dies a la ciutat portuguesa de Porto, una trentena de ponents van exposar la resolució de 81 casos singulars en Anatomia Patològica, procedents de diferents disciplines com tumors de mama, ginecologis, parts toves, tòrax , gratrointenstinals, genitourirnaris o cap i coll. Prèviament a l'exposició a la trobada, els assistents havien de resoldre online els 81 casos i, al final del simposi, es va premiar els tres anatomopatòlegs que millor ho van fer; entre ells el Dr. Juan Laforga, del Servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital de Dénia.

 

Per a Juan Laforga “ha estat una satisfacció enorme la valoració rebuda, ja que ens hem mesurat especialistes de tot el món; entre ells companys a qui respecte i admiro. Sens dubte, per als pacients del Departament de Salut de Dénia, és una mostra indiscutible de la qualitat del servei que prestem”.

 

El Dr. Laforga treballa a l'Hospital de Dénia des del 2009 i exerceix la seva tasca assistencial i investigadora en patologia quirúrgica a les àrees de patologia de mama, ginecològica, toràcica, genitourinària, pell, parts toves i citopatologia. Compte a més amb més de 80 publicacions en revistes internacionals de l'especialitat.