Carregador

Homenatge de Rotary Club a el personal sanitari de la Marina Alta

rotatiu

Homenatge de Rotary Club a el personal sanitari de la Marina Alta

Els clubs rotaris de Benissa, Dénia, Xàbia i Calp han homenatjat el personal sanitari de la Marina Alta amb una pintura mural a la cafeteria de l' Hospital de Dénia.

L'obra, que s'inscriu en el projecte d'art cuidArt d'humanització d'espais sanitaris, representa tres figures sanitàries que, sobre una imatge de l'coronavirus, subjecten la bola de el món.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest migdia a la cafeteria de centre denier. En ell han estat presents el Gerent de el Departament de Salut de Dénia -DSD-, Luis Carretero; el Governador de zona de l'Roraty Club, Ricardo Molina; els representants dels esmentats clubs rotaris i la directora de l'Projecte Art, Alicia Ventura.

Tant Luis Carretero com Alicia Ventura han agraït, en nom dels sanitaris, la iniciativa dels clubs rotaris de la Marina Alta; mentre que, per part dels rotaris, l'agraïment ha estat al revés, per la tasca desenvolupada pels professionals de la comarca durant aquesta pandèmia.

En aquest sentit, l'ex Cap de Pediatria de l'DSD i membre de Rotary Club, Luis Santos, Ha destacat la idoneïtat de la ubicació, "ja que la cafeteria representa el lloc de descans i així els professionals poden constatar que, tot l'esforç que s'està realitzant, no és en va ".