Carregador

Gràcies per cuidar-nos!

artistes

Gràcies per cuidar-nos!

L'Hospital de Dénia agraeix als artistes de la Marina Alta la donació d'obres per al personal sanitari

• D'aquesta manera els artistes reconeixen l'esforç i dedicació durant la pandèmia de COVID-19

 

L'Hospital de Dénia ha rebut una selecció d'obres dels artistes de la Marina Alta en agraïment a la dedicació i l'esforç dels professionals de la salut durant la pandèmia de COVID-19.

La iniciativa, coordinada per Montserrat Buitrago i el projecte d'art de l'Hospital, cuidArt, aglutina una sèrie d'obres de mitjà format, realitzades expressament amb aquesta temàtica per retre homenatge a tots i cadascun dels professionals sanitaris.

Entre l'obra, que s'ha repartit entre el Servei d'Hemodiàlisi i l'accés a la zona de cafeteria de personal sanitari, figuren firmes com Rosa Maria Padilla, Joan Castejón, Monique Thomas, Anna Seguí, Mathieu Thomas i Juan Luis López, entre molts altres. Les peces es quedaran de forma permanent al centre sanitari de Dénia.

 

 

nadal

 

 

"Pandèmia, som tots"

D'altra banda la sala cuidArt de l'hospital acull l'exposició "Pandèmia, som tots", comissariada per la artterapeuta transdisciplinar, Alicia Costa.

La mostra, que es podrà visitar durant aquest Nadal, està formada per mig centenar de màscares en l'elaboració han participat els pacients crònics de l'hospital, els de la Unitat de Salut Mental Infantil i Adolescent i els professionals de el Departament de Salut de Dénia.

A les mascaretes s'han estampat una sèrie de fotos, a manera de fotogrames, que formen seqüències amb missatges d'esperança, comunicació i il·lusió davant les adversitats que ens està deixant la pandèmia.

Part d'aquest treball també s'ha traslladat a l'arbre de Nadal que, cada any presideix el hall d'l'hospital. En aquesta ocasió s'ha vestit amb centenars de papallones platejades, també realitzades per pacients, professionals i veïns de la comarca, per retre homenatge a totes aquelles persones que durant el 2020 ens han deixat a causa de l'COVID-19.