Carregador

Fes Check-in des del teu mòbil en arribar a l'Hospital

taulell virtual

Fes Check-in des del teu mòbil en arribar a l'Hospital

El  Departament de Salut de Dénia -DSD- ha desenvolupat noves funcionalitats per a l'aplicació mòbil Taulell Virtual de Marina Salud –Mostrador Virtual MS- .

 

A partir d'ara el mateix pacient pot fer check-in a l'arribada a l'hospital des del telèfon mòbil, de manera que l'APP us mostrarà el vostre codi de pacient i la ubicació de la consulta.

 

Com és habitual, el pacient haurà d'esperar que el número que se li ha assignat per a la consulta aparegui a la pantalla de les sales d'espera. Tot i això, la mateixa APP també avisarà el pacient que el metge l'ha cridat de manera anàloga a com es fa a la pantalla de la sala d'espera.

 

Segons Vicent Moncho, Director de Sistemes i Tecnologies de la Informació, “aquest tipus de funcionalitats digitals faciliten molt el treball administratiu i milloren en gran manera la qualitat de l'atenció prestada, ja que eviten esperes als taulells o als caixers automàtics”.

 

A més, un cop finalitzada la consulta amb el metge, el pacient pot descarregar-se un document amb el justificant de la mateixa i compartir-la des del mòbil, per si l'hagués de presentar al lloc de treball.

 

Recordem que des de l'APP es pot interactuar amb el personal d'Admissió a través del botó taronja “Necessites Ajuda?”. Aquesta secció redirigeix ​​el pacient a diferents canals de comunicació interpersonal com Whatsapp, Telegram Chat Web.

 

A més al Mostrador Virtual MS es puguin realitzar els tràmits que està disponibles ara mateix a la web, com dubtes sobre citació, renovació de receptes, notificació de resultats, comunicats d'ambulàncies, tràmits amb la targeta SIP, certificats de vacunació, lliure elecció de metge d'Atenció Primària, Documentació Clínica, Voluntats Anticipades o contacte amb el Servei d'Atenció i Informació al pacient –SAIP-.

 

Recordem que l'aplicació de Mostrador Virtual MS és gratuïta i està disponible tant a Apple Store per als usuaris d'iPhone com a Play Store per als d'Android.