Carregador

El grup Ribera organitza el primer voluntariat corporatiu multicèntric

donació

El grup Ribera organitza el primer voluntariat corporatiu multicèntric

El grup sanitari Ribera ha donat aquest any 35.000 quilos de productes bàsics i de primera necessitat a diferents organitzacions amb banc d'aliments per a persones necessitades, amb l'objectiu de destinar a causes socials el pressupost que abans del Covid es reservava per a esdeveniments nadalencs. Com ja va fer el grup el Nadal passat, entitats socials de les cinc regions on és present Ribera, han rebut aquests dies el donatiu, que permetrà ajudar a la cistella de la compra a milers de famílies aquestes festes.

 

A més, en el context de la 11a edició de Give & Gain i la Setmana de l'Acció Solidària i el Voluntariat de les Empreses, que organitza Forètica del 10 al 20 de desembre, el grup Ribera ha organitzat el seu primer voluntariat corporatiu multicèntric, que ha permès a professionals dels seus centres sanitaris, del laboratori, de la divisió tecnològica i de les seves oficines participar com a voluntaris en diferents tasques de la Casa de la Caritat de València, l'associació Astor de Torrejón, Consciencia't d'Elx, Creu Roja de Dénia, el Banc d'Aliments de Vigo i Càritas de la Regió de Múrcia, entre uns altres.

 

Ambdues iniciatives s'emmarquen al programa “Empresa saludable” de Ribera, que busca facilitar retribucions emocionals al seu equip humà, per això aquestes accions suposen de motivació, treball en equip, unitat i incentiu per als seus professionals. Hi han participat els hospitals universitaris de Torrejón i Vinalopó, el Hospital de Dénia, els hospitals Ribera Povisa, Ribera Santa Justa, Ribera Almendralejo y Ribera Hospital de Molina, a més de la filial tecnològica FutuRS, el laboratori central Ribera Lab i la central de compres Ribera b2b. El hospital Ribera Juan Cardona de Ferrol ha organitzat, per la seva banda, una recollida solidària de joguines per als nens de famílies en situació de risc, que donarà a la Associació Dignitat Galícia.

 

A més, el grup sanitari ha animat els professionals dels seus centres sanitaris a col·laborar amb la decoració nadalenca dels diferents serveis, amb una molt bona acollida per part seva, que ha ajudat a aprofundir en la humanització de les estades que freqüenten els pacients. D'aquesta manera, un nombre més gran d'espais es vestiran de Nadal aquestes festes, a més del tradicional arbre que es col·loca a tots els hospitals Ribera i que, en molts d'ells, ajuden a decorar els mateixos pacients, amb estrelles de paper en què escriuen els seus desitjos per a l'any vinent.