Carregador

El Dr. Javier Palau, nou director gerent del Departament de Salut de Dénia

Palau Presentacio

El Dr. Javier Palau, nou director gerent del Departament de Salut de Dénia

El Dr. Javier Palau ha estat nomenat nou director gerent del Departament de Salut de Dénia, que des d'agost de 2021 és gestionat íntegrament pel grup sanitari Ribera. El nou responsable del Departament comença a exercir les seves funcions des d'aquest dilluns 10 de gener

Javier Palau té una dilatada experiència assistencial i de gestió. Doctor en Medicina per la Universitat de València, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l'Hospital Universitari La Fe de València on ha exercit com a metge adjunt del Servei d'Hematologia, subdirector mèdic i coordinador del pla funcional del nou hospital, i com a Director Metge. Des de 2016 està vinculat al grup sanitari Ribera en diferents llocs de responsabilitat, com a gerent del Departament de Salut de La Ribera, i en els darrers anys com a Director Corporatiu de Projectes. A la seva formació mèdica, Javier Palau suma el seu vessant com a investigador clínic a Hematologia; ha col·laborat en assaigs clínics, estudis d'epidemiologia i és coautor de més de 40 publicacions. Així mateix, el Dr. Palau compta amb un Màster en Direcció Mèdica i Gestió Clínica i un Màster en Direcció d´Empreses.

Palau Presentació

Javier Palau ha afirmat sentir-se “molt il·lusionat amb la incorporació a aquest projecte que conec de prop”. El Doctor Palau va destacar la seva confiança en el "magnífic equip de professionals amb què compta el Departament de Salut de Dénia, i que juntament amb el model de salut responsable del grup Ribera, seguiran fent d´aquest centre hospitalari i la seva xarxa assistencial un referent d´excel·lència per als ciutadans de la comarca".

El Departament de Salut de Dénia i el grup sanitari Ribera han volgut agrair i reconèixer el treball de Luis Carretero, director gerent del centre des del 2017 i li han desitjat sort en la nova etapa professional. 

Palau Presentacio

Balanç 2021 Departament de Salut de Dénia

L'Hospital de Dénia ha tancat l'exercici 2021 amb una demora mitjana quirúrgica de 54,08 dies i una taxa de CMA –Cirurgia Major Ambulatòria- del 65%. A més, al llarg del passat any s'han realitzat 11.000 cirurgies, un 10% més que el 2020, amb priorització de l'assistència als pacients COVID

durant els tres pics de pressió assistencial que han marcat l?activitat de l?any. En aquest sentit, cal recordar que el centre va hospitalitzar més de 780 pacients amb COVID, dels quals un 10% van haver de rebre cures intensives.

Quant a l'activitat de Consultes Externes, es van atendre més de 355.000 consultes, amb una demora mitjana de 20 dies a les primeres visites i 60 a les successives. Per la seva banda, els temps d'espera a les proves diagnòstiques han estat de 32 dies per a Diagnòstic per la Imatge i 60 a Endoscòpia Digestiva, Radiologia Intervencionistes i la Unitat del Dolor.

 

Durant el 2021 s'ha mantingut l'activitat en Cirurgia Oncològica i els plans de prevenció de Càncer de Mama i Colon, en col·laboració amb Salut Pública de Dénia, i amb la coordinació dels professionals d'Atenció Primària i de l'hospital. Altres fites importants de l'any han estat la incorporació de Neurocirurgia a la cartera de serveis i l'obtenció de dos premis TOP 20 en gestió hospitalària global ia l'àrea de Sistema Nerviós.