Carregador

El Departament de Salut de Dénia col·labora en el Projecte Tapons Solidaris de la Marina Alta

taps solidaris

El Departament de Salut de Dénia col·labora en el Projecte Tapons Solidaris de la Marina Alta

El Departament de Salut de Dénia –DSD- s'uneix al Projecte Taps Solidaris de la Marina Alta en què participen persones amb problemes de Salut Mental en risc d'exclusió social i sense recursos.

S'han habilitat diversos punts de reciclatge a l'Hospital de Dénia i en alguns centres de salut de la Marina Alta per facilitar el lliurament i la recollida dels taps.

Aquesta iniciativa de la Federació Marina Alta Solidària compta amb el suport de l'associació AMADEM -Associació per la Salut Mental de la Marina Alta- i la mercantil INTEGRAMENT, dedicada a la gestió d'habitatges tutelats per a persones amb problemes de Salut Mental.

Els diners recaptats es destinen íntegrament a donar suport a aquesta població. El projecte pretén que les persones que hi participen activament generin hàbits i rutines saludables i profitoses, alhora que reben una petita gratificació que els permet fer front a alguna necessitat bàsica

A més, la iniciativa s?emmarca dins del model d?Economia Circular. Es tracta d´un patró de producció i consum que garanteix un creixement sostenible en el temps, promovent l´optimització de recursos, la reducció en el consum de matèries primeres il´aprofitament dels residus.

La col·laboració, liderada pels serveis generals del DSD, s'emmarca dins del Pla Corporatiu del grup Ribera en matèria de responsabilitat mediambiental i sensibilitat amb la població en risc de vulnerabilitat. “Amb aquest tipus d'accions que s'emmarquen dins del nostre compromís amb els ODS i l'Agenda 2030, busquem crear sinergies amb associacions locals i contribuir a generar benestar a la Comunitat”, assenyala Angélica Alarcón, Directora de Comunicació i RSC del grup Ribera. 

taps solidaris