Carregador

Com demanar cita per anar a el metge?

taulell virtual

Com demanar cita per anar a el metge?

 Departament de Salut de Dénia -DSD- ha posat en marxa un nou canal de comunicació online per facilitar les gestions i evitar els desplaçaments innecessaris.

Es tracta d'un taulell virtual des del qual es poden tramitar qüestions relacionades amb les cites, tant de Medicina Familiar i Comunitària com de qualsevol altra especialitat. El nou canal permet sol·licitar una cita amb el facultatiu o anul·lar o resoldre dubtes sobre qualsevol consulta mèdica o exercir el dret de lliure elecció de metge, infermer o centre d'atenció sanitària

El nou canal pretén fer més accessible el servei perquè els pacients puguin gestionar les seves cites i altres tràmits sense acudir a centre salut. El taulell facilita la connexió a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc i redueix els contactes innecessaris.

La intenció és que els pacients que necessitin cita per anar a el metge, la sol·licitin al taulell virtual que es troba al web de Marina Salud www.marinasalud.es o per telèfon, trucant a l': 96.564.8604.

Recomanacions per a acudir a el centre sanitari:

  • Excepte en casos d'emergència, el pacient ha d'acudir a centre de salut amb cita prèvia.
  • Per tal de garantir la distància de seguretat, les persones amb cita no han d'acudir amb més de 15 minuts d'antelació.
  • En cas que el pacient presenti simptomatologia COVID-19, haurà de contactar per telèfon o mitjançant el taulell principal per poder gestionar el seu cas.
  • Els pacients han d'acudir a el metge sense acompanyant; només es permet estar acompanyats en cas de menors, pacients vulnerables o dones embarassades.