Carregador

Cita prèvia per a la vacunació contra el COVID-19

vacunació professionals

Cita prèvia per a la vacunació contra el COVID-19

Davant les informacions errònies aparegudes ahir en diferents canals de comunicació interpersonal, el Departament de Salut de Dénia -DSD- subratlla que només cal acudir als punts de vacunació si ha estat citat mitjançant un SMS de Conselleria o trucada telefònica de l'DSD.

L'ordre de vacunació ho estableix la Conselleria de Sanitat, seguint l'Estratègia Nacional de Vacunació, per la qual cosa és molt important que tots els pacients tinguin actualitzades les seves dades de contacte, associats a la seva targeta SIP. La comprovació la poden realitzar a través del següent link http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto. També pot trobar informació de l'procés a la nostra pàgina web https://www.marinasalud.es en la qual hi ha disponible un document específic amb tota la informació.

la pròpia Conselleria ha establert un apartat web amb la finalitat de resoldre tot tipus de qüestions relacionades amb la vacunació.

Des del Departament de Salut de Dénia agraïm la col·laboració de tots per garantir els millors resultats de l'procés de vacunació.