Carregador

Centenars de papallones donaran llum a l'arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia

arbre

Centenars de papallones donaran llum a l'arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia

 

 

L'hospital de Dénia, a través del projecte cuidArt, Llança una proposta a pacients, veïns i professionals sanitaris de la Marina Alta per decorar aquest any l'arbre de Nadal.

L'avet estarà vestit amb centenars de papallones platejades en l'elaboració han treballat durant les últimes setmanes els pacients crònics de centre sanitari denier i els de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer, de Teulada. A ells se sumen ara els professionals sanitaris i les seves famílies; així com tot aquell resident al Departament de Salut de Dénia que desitgi unir-se a la iniciativa.

Sota el títol de "In memoriam" les papallones, la simbologia s'associa tradicionalment a la transformació, representen al nostre arbre un homenatge a tots els veïns de la comarca que durant aquest any ens han deixat a causa de l'COVID-19. Segons la responsable de la proposta, la psicoterapeuta Alicia Costa, "Hem triat les papallones platejades amb l'objectiu d'unir-nos en un mateix sentiment i com a símbol de llum i esperança per al pròxim any".

Tot aquell que ens vulgui fer arribar les seves papallones pot posar en el revers de la feina una dedicatòria, si així ho desitja. La plantilla tipus està disponible al nostre lloc web i xarxes socials. Ens la podeu enviar retallada, acolorida i dedicada a el Departament de Comunicació de l'Hospital de Dénia -Partida de Beniadlà s / n- o bé fer arribar per email a comunicacion@marinasalud.es