Carregador

Avui ha començat a prestar assistència sanitària a peu de platja el consultori d'estiu de les Marines, a Dénia.

Consultori Les Marines

Avui ha començat a prestar assistència sanitària a peu de platja el consultori d'estiu de les Marines, a Dénia.

A la visita a el punt assistencial, que ha tingut lloc a l'migdia, hi han assistit el Regidor de Sanitat, Seguretat Ciutadana, Igualtat i Diversitat de l'Ajuntament de Dénia, Javier Scotto, El gerent de el Departament de Salut de Dénia, Luis Carretero; el Comissionat de la Conselleria de Sanitat, Joan Puig, La directora d'Infermeria, Natalia Casado; la coordinadora d'Atenció Primària, Mª José Més Llull; el director de la zona bàsica de Dénia, el Dr. Pablo Parrondo, I la coordinadora de l'CSI de Dénia, Cristina Martínez.

El consultori de Dénia ha començat avui la seva activitat, fins al pròxim 5 de setembre, en horari ininterromput; de dilluns a divendres, entre les entre les 10: 00-18.00. I els dissabtes de 10:00 a 15:00. L'assistència es realitza per dos equips que treballen a torns i estan formats per metge, personal d'infermeria i de suport.

El punt assistencial es troba a la carretera de les Marines, 4 de Dénia. L'objectiu és reforçar l'atenció sanitària en aquelles localitats de la Marina Alta amb major pressió assistencial durant els mesos centrals de l'estiu.