Carregador

AVÍS LEGAL

MARINA SALUD, SA, (en endavant, MARINA SALUD), Informa l'usuari que l'accés i ús de la pàgina web https://www.marinasalud.es està subjecta a les presents condicions d'ús, pel que recomanem la seva lectura cada a l'accedir al nostre lloc web.

I. Informació general.

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (en endavant, "LSSI"), l'entitat MARINA SALUD, SA, amb NIF A-97563563, informa que és una societat inscrita al Registre Mercantil d'Alacant en el Tom 2904, Foli 137, Full: A-90592, amb domicili a la partida Beniadlà s / n, 03700 Dénia (Alacant / Espanya ). L'adreça de correu electrònic de contacte és info@marinasalud.es i número de telèfon (+34) 96 642 9000.

La societat és propietària del nom de domini marinasalud.es i de la pàgina web a internet a la qual s'accedeix a través del domini www.marinasalud.es

II. Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

Tots els continguts de la pàgina web estan protegits per la normativa reguladora de Propietat Intel·lectual i Industrial, en particular pel Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual i per la Llei 17/2001, de 7 de desembre, de marques. Els drets sobre els continguts pertanyen a MARINA SALUDO, si s'escau, a tercers.

En cap cas, l'accés a la nostra pàgina web implica la cessió, transmissió o qualsevol altre tipus de renúncia, ni total ni parcial, dels drets de propietat intel·lectual o industrial. L'usuari que accedeixi al nostre lloc web únicament podrà visualitzar i obtenir còpia privada dels continguts sempre que aquesta còpia sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat; quedant terminantment prohibida la seva utilització per a fins comercials. L'usuari del lloc web s'haurà d'abstenir de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats en la mateixa.

L'ús no autoritzat dels materials i informació continguda en el lloc web poden suposar la violació de la legislació sobre propietat intel·lectual o industrial i d'altres normatives aplicables. MARINA SALUD es reserva, en conseqüència, el dret de perseguir judicialment qualsevol infracció dels seus drets de propietat intel·lectual i industrial.

III. Condicions Generals d'Ús.

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web de conformitat amb la llei, el present avís legal, reglaments i instruccions posats en el seu coneixement, així com la moral, els bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.

Queda expressament prohibida la utilització de el present lloc web amb finalitats lesives o interessos de MARINA SALUD o de tercers, que de qualsevol forma sobrecarreguin, danyin, inutilitzin o deteriorin les xarxes, servidors, equips informàtics, productes i / o aplicacions de MARINA SALUD o de tercers, que impedeixin la seva normal utilització.

IV. Limitació de la responsabilitat.

MARINA SALUD no és responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se de l'accés i la navegació a través d'aquest lloc web, com els produïts en sistemes informàtics, per exemple, en cas de virus i / o qualsevol altra forma d'atac informàtic.

MARINA SALUD no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin derivar d'una mala o incorrecta utilització d'aquesta web per part dels usuaris, ni tampoc assumeix cap tipus de responsabilitat per incidències en les xarxes de telecomunicacions, com ara, per exemple, caigudes, absència o defectes en aquestes telecomunicacions, alienes a la voluntat i el control de MARINA SALUD.

En cap cas es garanteix la veracitat i integritat de cap informació continguda en el lloc web que no sigui d'elaboració pròpia i de les que se citi una altra font de procedència. tampoc MARINA SALUD respon de la informació que es contingui en altres llocs web no corporatius de el Grup MARINA SALUD als quals l'usuari pugui accedir per mitjà hiperenllaç facilitat des de la web www.riberasalud.com i remet a l'usuari a les advertències legals, condicions d'ús i navegació que puguin haver establert els titulars d'aquests altres llocs web. Per tant, MARINA SALUD no es responsabilitza de cap dany o perjudici que pogués derivar per a l'usuari de la utilització que faci de la informació a la qual accedeixi a través d'aquests hiperenllaços, que en cap moment constitueixen, ni han de ser entesos per l'usuari com patrocini, promoció o recomanació per part de MARINA SALUD.

MARINA SALUD no es responsabilitza de les discrepàncies que, eventual i transitòriament, poguessin esdevenir entre la informació impresa i la versió electrònica d'aspectes corporatius continguts en aquest lloc web.

V. Xarxes Socials.

Pel que fa als enllaços als perfils de les xarxes socials que apareixen al lloc web, informem a l'usuari que MARINA SALUD és el prestador dels serveis de la societat de la informació d'acord amb la LSSI.

Li recordem que les xarxes socials esmentades tenen els seus propis termes i condicions que vostè ha de respectar.

VI. Llei aplicable i Jurisdicció.

Qualsevol controvèrsia que pogués derivar-se de la utilització o ús d'aquest lloc web, queda subjecte a la legislació espanyola i als jutjats i tribunals de Dénia.

VII. Altres Condicions d'ús.

MARINA SALUD es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts d'aquesta pàgina web, sense que això suposi un perjudici per a l'usuari i respectant, si és el cas, les condicions generals de contractació que en cada moment estiguin vigents.

 - Darrera actualització: novembre 2020