Carregador

autoexploració mamària

autoexploració

autoexploració mamària

Amb motiu del Dia Internacional de el Càncer de Mama, l'Hospital de Dénia ha habilitat un espai formatiu perquè les dones que ho desitgin puguin aprendre a realitzar-se correctament una autoexploració mamària.

Es tracta d'un taller en format individual impartit per la Dra. Begoña Patiño, cirurgiana especialista en patologia mamària i cap de la unitat de mama de l'Hospital de Dénia, que tindrà lloc el dimarts, 19 d'octubre.

Les dones que vulguin aprendre a examinar els seus pits, poden acudir a la sala d'actes de l'Hospital de Dénia, a qualsevol hora, entre les 10:00 i les 12:00. Per a això, la doctora se serveix de diferents models de pits, alguns d'ells presenten masses o nòduls de diferents mides i textures, que li permeten explicar què poden trobar-se en el seu interior.

L'objectiu d'aquest taller és fomentar i conscienciar les dones sobre la importància de l'autoexploració mamària per a la detecció de qualsevol possible anomalia. Atès que, com assenyala la Dra. Patiño: "La detecció primerenca és un factor molt important per a la curació de la malaltia. I cada dona pot mitjançant un autoexamen habitual detectar qualsevol canvi que resulti sospitós ". 

Si no has pogut acudir a la sessió, aquí et deixem un vídeo resum: