Carregador

mare

Amb motiu del Dia Internacional de el Càncer de Mama, l'Hospital de Dénia ha habilitat un espai formatiu perquè les dones que ho desitgin puguin aprendre a realitzar-se correctament una autoexploració mamària.

Es tracta d'un taller en format individual impartit per la Dra. Begoña Patiño, cirurgiana especialista en patologia mamària i cap de la unitat de mama de l'Hospital de Dénia, que tindrà lloc el dimarts, 19 d'octubre.

Les dones que vulguin aprendre a examinar els seus pits, poden acudir a la sala d'actes de l'Hospital de Dénia, a qualsevol hora, entre les 10:00 i les 12:00. Per a això, la doctora se serveix de diferents models de pits, alguns d'ells presenten masses o nòduls de diferents mides i textures, que li permeten explicar què poden trobar-se en el seu interior.

L'objectiu d'aquest taller és fomentar i conscienciar les dones sobre la importància de l'autoexploració mamària per a la detecció de qualsevol possible anomalia. Atès que, com assenyala la Dra. Patiño: "La detecció primerenca és un factor molt important per a la curació de la malaltia. I cada dona pot mitjançant un autoexamen habitual detectar qualsevol canvi que resulti sospitós ".